GRS Academy Leer verkopen, van verkopers

Dankzij de GRS Academy kan jij leren verkopen en inspelen op potentiële opportuniteiten.

De GRS Academy voorziet jou van alle nodige tools, skills en kennis.

Tools

We voorzien jou van essentiële tools, waaronder wekelijkse meetings, intensieve opleidingen gedurende één week en 24/7 bereikbaarheid. We staan altijd klaar om jou te ondersteunen en jouw succes als verkoper te bevorderen.

Skills

Je leert essentiële vaardigheden zoals emotionele intelligentie, visualisatie en storytelling. Deze waardevolle skills zullen je helpen om effectieve communicatie op te bouwen, indrukwekkende presentaties te geven en jouw verkoopvaardigheden te bevorderen

Kennis

Tijdens onze opleidingen richten we ons op essentiële aspecten, waaronder grondige productkennis en het aanleren van een effectief verkoopstappenplan.

Academy

Onze opleidingen voor jouw groei

Bij GR solutions word je klaargestoomd om als verkoper aan de slag te gaan. Verkopers die lid zijn van ons team, worden in sneltempo opgeleid tot succesvolle verkopers. Je leert verkoopsskills voor het leven.

55

verkopers opgeleid sinds start BV

.
2579+

Totale sales

.
€2.4m+

Commissies uitbetaald in 2022

.

Begeleiding

Laat je begeleiden door ervaren salespersonen, de salesmanager en de zaakvoerder. Dit is inbegrepen bij de opstart van jouw verkoopcarriere bij GRS.

1 op 1 coaching

Wil jij jouw verkoopskills naar een nieuw niveau tillen? Laat je dan coachen door Gilles Ryde, zaakvoerder van GR Solutions.

1 op 1 coaching

Wil jij jouw verkoopskills naar een nieuw niveau tillen? Laat je dan coachen door Gilles Ryde, zaakvoerder van GR Solutions.

Hoe werkt het?

Laat een verzoek na

Geef ons een goed beeld van wie je bent door middel van je CV en motivatie. Het indienen van een gedegen sollicitatie verhoogt je kansen om bij GRS aan de slag te gaan.

Wij contacteren je

Als jouw CV en motivatiebrief aantonen dat je een waardevolle aanvulling zou zijn op ons team, nemen we graag contact met je op.

Afspraak maken

Als gevolg van jouw overtuigende motivatie en indrukwekkende CV, zullen we een afspraak met je plannen. Tijdens deze afspraak krijgen we de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

De voordelen van GRS Academy

De GRS Academy is meer dan een opleiding, het is de begeleiding naar jouw persoonlijke succes in jouw carriere

Professionele begeleiding

Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens je leerproces. Ze delen hun expertise en praktijkervaring om je te helpen groeien als verkoper.

Persoonlijke ontwikkeling

Onze opleiding is niet alleen gericht op het aanleren van verkoopvaardigheden, maar ook op je persoonlijke groei. We helpen je om zelfvertrouwen op te bouwen, effectieve communicatievaardigheden te ontwikkelen en je mindset te versterken.

Praktische toepassing

Bij GR Solutions geloven we in leren door te doen. Tijdens de opleiding krijg je de kans om je nieuwe kennis en vaardigheden direct toe te passen in realistische verkoopsituaties. Dit stelt je in staat om je leerproces te versnellen en je resultaten te verbeteren.

Ondersteunend netwerk

Als onderdeel van GR Solutions word je lid van een hecht en ondersteunend netwerk van verkopers. Je kunt ervaringen delen, van anderen leren en elkaar inspireren om te groeien.

One big family

Bij GR Solutions hechten we veel waarde aan rechtsreeks communicatie met verkopers onderling. Dit stelt jou instaat om rechtsreeks contact op te nemen met een collega-verkoper om vragen en/of advies te stellen en/of ontvangen. Dit versterken we via onze teambuilding events.

Administratieve ondersteuning

Onze ervaring leert ons dat verkopers niet altijd een fan zijn van administratieve taken. Hierbij ondersteunt GR Solutions je via onze administratieve cel, die je verkoopscijfers kan bijhouden en je laat weten wat je kan factureren.

Een nieuwe kijk op salesopleidingen

Bij GR Solutions bieden we een frisse benadering van salesopleidingen. We begrijpen dat traditionele trainingsmethoden soms beperkt kunnen zijn en niet altijd de gewenste resultaten opleveren. Daarom hebben we een innovatieve aanpak ontwikkeld die gericht is op het creëren van een dynamische en inspirerende leerervaring.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de gratis Sales Masterclass

Niet iedereen is een geboren verkoper, maar het is iets dat je kan (en moet) leren.

Want zonder sales is er geen sprake van business.

Jouw carrière start hier.

Een impact maken op je leven doe je door te springen en er volledig voor te gaan. Als je verandering wil, dan moet jij die verandering zijn.


Een krachtige omgeving start bij jezelf.