GRS Updates

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkeling binnen GR Solutions.

Dagelijks krijgen we de vraag: "Wat doen jullie precies?” Daarom besloten we de mensen die oprecht geïnteresseerd zijn uit te nodigen om clarity te scheppen.
Het maakt niet uit welke achtergrond je hebt… Zolang je bereid bent ervoor te gaan, is alles mogelijk. In deze blog leer je Cainan beter kennen, op persoonlijk niveau.
Athena, verkoper van de maand januari, toont dat succes niet jaren op zich hoeft laten wachten. Je moet gewoon bereid zijn er volledig voor te gaan.
Deze week dreef ACID (Nathan Vandergunst) de spot met videofragmenten en uitspraken van Gilles Ryde. Dat is dus de kracht van personal branding.
Competitie niet slechts een spel; het is een levensstijl die de weg vrijmaakt voor triomfen. Cainan is het levende bewijs dat de competitieve geest de sleutel is tot ongekend succes.
De focus van Cainan ligt bij het opbouwen van klantvertrouwen. Hij benadrukt de impact van GRS in zijn groei, maar in het bijzonder de waardevolle communicatietraining en begeleiding door Gilles.
Bij GR Solutions vieren we opnieuw een uitstekende prestatie met onze Verkoper van de maand, en deze keer schijnen de schijnwerpers op Kaltrina.
Met een omzet van €163.251,75 draagt Mathias de titel "Verkoper van de maand" in September!
De weg van een beginner naar een expert in verkoop is een boeiende traject met vele wendingen en uitdagingen
Een eerste indruk is van levensbelang, vooral in de wereld van verkoop. Maar hoe kleedt een verkoper zich eigenlijk en heeft dit echt invloed op de verkoopresultaten?
Met een omzet van €172.132,01 draagt Nikola de titel "Verkoper van de maand" in Augustus!
Als experts in verkooptraining en succes, delen we graag onze top 5 verkooptips van GR Solutions
Alle blogs worden weergegeven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de gratis Sales Masterclass

Niet iedereen is een geboren verkoper, maar het is iets dat je kan (en moet) leren.

Want zonder sales is er geen sprake van business.

Jouw carrière start hier.

Een impact maken op je leven doe je door te springen en er volledig voor te gaan. Als je verandering wil, dan moet jij die verandering zijn.


Een krachtige omgeving start bij jezelf.