Verfijn jouw skills dankzij het 1-1 coaching traject

Ontketen je verkooppotentieel met
1-op-1 coaching bij GR Solutions

Coaching

Bereik nieuwe hoogtes in jouw carriere dankzij onze 1-1 coaching

Tijdens de 1-op-1 sessies zal onze coach je begeleiden bij het ontwikkelen van effectieve verkoopstrategieën, het verbeteren van je communicatieve vaardigheden en het overwinnen van uitdagingen die je in je salescarrière kunt tegenkomen. Hij biedt waardevolle feedback, praktische tips en helpt je om zelfvertrouwen op te bouwen in je verkoopbenadering en helpt je vooral met inzichten te bekomen over je sales of in je zaak die je zelf vaak niet ziet.

Coaching

Simpele stappen naar succes in jouw carriere

Intake en Doelbepaling

In deze eerste fase zal je coach een grondige intake met je houden. Ze zullen luisteren naar je doelen, uitdagingen en specifieke behoeften als verkoper. Samen zullen jullie concrete doelstellingen bepalen die je wilt bereiken tijdens het coachingstraject.

Vaardigheidsontwikkeling

Na de intake gaat de focus naar de ontwikkeling van je verkoopvaardigheden. Je coach zal je begeleiden bij het verkennen en verbeteren van verschillende aspecten en het opbouwen van klantrelaties.

Toekomstige Groei

De derde fase is gericht op het evalueren van je voortgang en het plannen van je toekomstige groei. Samen met je coach zul je je successen, uitdagingen en leermomenten bespreken.

Hierbij helpen wij jou

Communicatie

Het verbeteren van je verbale en non-verbale communicatie, zodat je effectief kunt communiceren met klanten en potentiële kopers.

Onderhandelen

Het leren van strategieën en tactieken om succesvolle onderhandelingen te voeren en win-win situaties te creëren.

Relaties

Het ontwikkelen van vaardigheden om duurzame en waardevolle relaties op te bouwen en te onderhouden met klanten.

Strategieën

Het begrijpen en toepassen van effectieve verkoopstrategieën die je helpen om je doelen te bereiken en je verkoopresultaten te verbeteren.

Marktkennis

Het verkrijgen van diepgaande kennis over je producten of diensten, evenals inzicht in de markt en de behoeften van je klanten.

State management

Leer je emoties tijdens je dagelijks leven te scheiden van je prestaties in sales. Door bewust te zijn van je emotionele toestand en deze effectief te beheren, kun je je focus behouden en betere resultaten behalen.

Time management

Het beheersen van je tijd en prioriteiten stellen, zodat je efficiënt kunt werken en je verkoopactiviteiten effectief kunt plannen.

Emoties

Het vergroten van je emotionele intelligentie om beter om te kunnen gaan met klanten, collega’s en verschillende situaties in de verkoopomgeving.

Mindset

Het ontwikkelen van een positieve en veerkrachtige mindset, evenals het leren van technieken om jezelf te motiveren en om te gaan met uitdagingen en tegenslagen.

Waarom mensen voor GRS kiezen?

Begeleiding

Onze trainers en coaches hebben uitgebreide kennis en praktijkervaring in sales. Ze zijn toegewijd om jou te helpen groeien en succesvol te zijn in je verkoopcarrière.

Persoonlijk

We begrijpen dat iedere verkoper uniek is, tijdens de coaching bij GR Solutions wordt je dan ook niet behandeld als een nummer, maar echt als een persoon. Je bent een onderdeel van ons team waarin er een band opgebouwd wordt.

Praktijk

We moedigen verkopers aan om hun nieuwe kennis en vaardigheden direct toe te passen in real-life verkoopsituaties. Dit stelt hen in staat om te leren door te doen en hun prestaties in de praktijk te verbeteren.

Steun

Als onderdeel van GR Solutions word je lid van een ondersteunend netwerk van verkopers. Je hebt de mogelijkheid om ervaringen te delen, van anderen te leren en waardevolle contacten op te bouwen binnen de verkoopgemeenschap. Samen streven we naar groei en succes.

Beter leven

In het team van GR Solutions is er een cohesie van mensen die een omgeving creëeren van sporten, gezond eten, integer zijn en steeds komen opdagen voor hun leven. Deze waarden zorgen ervoor dat je leven een stuk effectiever wordt.

Bewezen resultaten

Veel van onze voormalige studenten hebben significante verbeteringen in hun verkoopprestaties en carrièregroei ervaren. Onze resultaten spreken voor zich en we streven ernaar om jou ook naar succes te leiden.

Maak kennis met Gilles, 
jouw persoonlijke coach

Ervaring

Dankzij Gilles zijn investeringen in coaching, samen welgeteld over de €225.000, heeft hij een succesvolle carrière in de verkoop gecreëerd en kan hij waardevolle ervaringen & inzichten met jou delen.

Betrokkenheid

Hij zal tijdens het coachingstraject nauw met je samenwerken om een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak te bieden die past bij jouw specifieke situatie.

Begrip

Na 6 jaar zijn leven in teken van verkoop te stellen kent Gilles de uitdagingen en obstakels waar je als verkoper mee te maken krijgt. Hij heeft zelf vergelijkbare situaties meegemaakt en kan zich inleven in jouw ervaringen.

Inspiratie

Gilles is er om je te motiveren en te inspireren om het beste uit jezelf te halen. Hij zal je aanmoedigen om je grenzen te verleggen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en uitdagingen met vertrouwen aan te gaan.

Reviews

Onze teamleden zeggen dit

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de gratis Sales Masterclass

Niet iedereen is een geboren verkoper, maar het is iets dat je kan (en moet) leren.

Want zonder sales is er geen sprake van business.

Jouw carrière start hier.

Een impact maken op je leven doe je door te springen en er volledig voor te gaan. Als je verandering wil, dan moet jij die verandering zijn.


Een krachtige omgeving start bij jezelf.