Jouw carriere als verkoper start hier

Dankzij de begeleiding van GRS Academy leer jij de basis van verkopen tijdens jouw intrede in het bedrijf.

Begeleiding

Behaal je persoonlijke doelen dankzij de begeleiding bij GRS

Met GRS aan je zijde zul je ontdekken dat je meer in je mars hebt dan je ooit had durven dromen. We helpen je om je sterke punten te benutten en eventuele belemmeringen te overwinnen die je groei in de weg staan. Wij creëren het speelveld voor jou om op te spelen en te excellereren.

You just have to enter the playing field and join te game.

Leads

Aanvullende
leadgeneratie

Bij GRS werken we samen met een vooraanstaand leadbureau om jou als verkoper te voorzien van hoogwaardige prospects. Onze zorgvuldig geselecteerde en geïnteresseerde leads stellen je in staat om je te concentreren op waar je goed in bent: het opbouwen van relaties, presenteren van oplossingen en deals sluiten. The catch, deze leads worden beschikbaar gesteld vanaf jij jezelf bewezen hebt binnen als succesvolle verkoper binnen ons team.

Welke weg zal je afleggen

Tijdens jouw intrede bij het GRS team zal je kennis maken met nieuwe uitdagingen en leren omgaan met ze. Ons team staat steeds aan je zijde om deze te overbruggen.

1 Prospecting opleiding

In deze fase leer je effectieve prospectingtechnieken die je helpen bij het identificeren en benaderen van potentiële klanten. Je leert hoe je waardevolle leads kunt genereren en hoe je jezelf kunt onderscheiden in het prospectingproces.

2 GRS Sales strategie

Je leert de belangrijkste principes en tactieken die we hanteren om succesvolle verkoopresultaten te behalen. Door de GRS sales strategie toe te passen, kun je jouw verkoopinspanningen optimaliseren.

3 Productkennis

Een grondige kennis van het product dat je verkoopt, is essentieel voor succes in sales. In deze fase word je opgeleid om een expert te worden in het begrijpen en presenteren van het product. 

4 Meekijken in the field

Je krijgt de kans om mee te kijken met ervaren verkopers in het veld. Je observeert en leert van hun interacties met klanten, krijgt inzicht in hun verkoopstrategieën en ervaart hoe ze omgaan met verschillende situaties.

5 Verkopen onder 
begeleiding

Nu is het jouw beurt om in actie te komen! Onder begeleiding van een ervaren mentor ga je zelf verkopen. Je past de geleerde technieken en strategieën toe in echte verkoopgesprekken.

6 Zelf aan de slag

In de laatste fase van de opleiding krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan als verkoper. Je hebt nu alle benodigde kennis, vaardigheden en ervaring opgedaan om succesvol te zijn in jouw rol.

Reviews

Onze teamleden zeggen dit

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de gratis Sales Masterclass

Niet iedereen is een geboren verkoper, maar het is iets dat je kan (en moet) leren.

Want zonder sales is er geen sprake van business.

Jouw carrière start hier.

Een impact maken op je leven doe je door te springen en er volledig voor te gaan. Als je verandering wil, dan moet jij die verandering zijn.


Een krachtige omgeving start bij jezelf.