2023 GRS Champion

Competitie niet slechts een spel; het is een levensstijl die de weg vrijmaakt voor triomfen. Cainan is het levende bewijs dat de competitieve geest de sleutel is tot ongekend succes.

Deel met vrienden

Wie GRS volgt, weet dat we opereren onder het motto “spelen om te winnen”. Dit motto staat niet alleen voor competitiviteit, maar ook voor een rechtlijnige vorm van leiderschap die de basis vormt van het succes en groei van deze organisatie.

Binnen GRS zetten we een duidelijke koers uit met een laser focus op ons doel. We laten ons niet verlammen door angst, we leiden met gedrevenheid om met volle kracht vooruit te gaan. In deze cultuur van vastberadenheid is een gezonde competitiegeest een onmisbaar element.

We spelen een spel!

Om die competitiegeest nog meer op te drijven, introduceerden we een spel waarbij de regels eenvoudig waren: je wint of je verliest punten. Deze punten hingen af van de toewijding en discipline van de GRS teamleden.

Punten kunnen verdiend worden door excellentie te tonen – door de hoogste maandomzet te draaien, uitblinkend werk te leveren en toewijding aan het team te tonen. Aan de andere kant waren er ook gevolgen voor het niet nakomen van afspraken, te laat komen op vergaderingen en zelfs voor het simpelweg niet opdagen. Het spel test niet alleen de professionele vaardigheden van onze teamleden, maar ook hun karakter en toewijding aan ons gezamenlijke doel.

2023 GRS Champion

Bij zo’n challenge hoort een incentive en die was niet van de minste, er stond een Rolex op het spel. Het ultieme teken van triomf en onderscheiding. Aan het einde van de competitieperiode kwam één naam naar voren als de onbetwiste kampioen van 2023: Cainan Devliegere.

Cainan bewees dat hij niet alleen begrijpt wat het betekent om te winnen, maar ook om dat op een doeltreffende en vastberaden manier te doen. Zijn toewijding en ongeëvenaarde prestaties getuigen van commitment. 

Dit spel heeft niet alleen de eerste GRS Champion voortgebracht; het versterkte ook onze bedrijfscultuur, waarin competitie wordt gezien als een drijfveer voor groei en succes. 

Het motto “spelen om te winnen” is niet enkel een leidraad, maar ook een oproep om excellentie, discipline en toewijding te inspireren onder de GRS-teamleden, nu, en in de toekomst.

Samenvatting

Bij GRS is competitie niet slechts een spel; het is een levensstijl die de weg vrijmaakt voor triomfen. Cainan is het levende bewijs dat de competitieve geest de sleutel is tot ongekend succes.
In de vorige blogpost lees je een interview met Cainan zelf, die trouwens ook verkoper van de maanden november én december was. Congrats champ!

Inhoud

Meer blogs

Ontdek de cases

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de gratis Sales Masterclass

Niet iedereen is een geboren verkoper, maar het is iets dat je kan (en moet) leren.

Want zonder sales is er geen sprake van business.

Jouw carrière start hier.

Een impact maken op je leven doe je door te springen en er volledig voor te gaan. Als je verandering wil, dan moet jij die verandering zijn.


Een krachtige omgeving start bij jezelf.